Hiša BM

Rekonstrukcija industrijskega objekta v stanovanjsko hišo z ateljejem.

Idejna zasnova letnega vrta DRAM

Letni vrt sledi obstoječim oblikovnim elemetom prostora in ga s svojo zasnovo nadaljuje in nadgrajuje. Obstoječi tlak, ki obdaja park se nadaljuje preko glavne peš poti obravnavanega območja. Pokriva vse glavne smeri komunikacije v prostoru in površino na kateri stoji dram "box". Betonski tlak iz smeri kavarniškega objekta mehča leseno teraso letnega vrta, ki se s svojo smerjo letev navezuje na obstoječo fasado bližnje poslovne stavbe. Uporaba lesa se nato nadaljuje v obliki elementov

Preberi več ...

Arhitekturna delavnica na 13. ŽIV ŽAV-u

Na letošnjem 13. ŽIV ŽAV-u vrtca Hansa Christaina Andersena v Ljubljani je potekala tudi arhitekturn delavnica, ki jo je vodila arhitekta Tina Semolič. Otroci so se preizkusili v sestavljanju svojih hiš, gradov, stolpov,... in si mimo grede narisali tudi svojo hišo. Zaigrali smo se prav vsi, od najmlajših do najstarejših. 

Mladinski center Podutik

Na izbranem zahodnem območju Ljubljane bi omogočal center s svojo pestro fleksibilno programsko vsebino notranjih in zunanjih površin mladim prijazen, ustvarjalen in aktiven prostor. Zasnovan je tako, da so meje med objektom in njegovo zunanjo ureditvijo zabrisane, kar omogoča še spotanejše in hitrješe povezovanje in uživitev mladih uporabnikov v oblikovani prostor.